The amazing race

Нисък старт за супер приключение!

 

Нужна е логика, креативност и отборни усилия за справяне с препятствията. Динамика, спорт, изненади – това е мотото на The Amazing Race.

3 - 4 часа

на Открито

минимум 20 участника

ОПИСАНИЕ:

 

Всеки отбор има своя капитан, който получава кратко описание за задачите, които неговият тийм трябва да изпълни в последователност, нужна е силна комуникация и творчество! Правилното преминаване на всяка точка води към следващата задача.

Тимът трябва да избере свой видео оператор, който ще заснеме цялото приключение.

С помощта на видео, снимки, коментари, селфи кадри и природа- Всяка група трябва да разкаже чрез кадри – Какво са преживели? От къде са минали? Как са се забавлявали? Репортажи от мястото на събитието и още куп забавни моменти …

Следва и вечер на наградите – купи за победителите от състезанието и Оскар за видео. По време на вечерята ще бъдат излъчени видеата и ще бъдат оценено от жури съставено от членове на останалите групи.

 

 


ПОЛЗИ:

 

Целта на програмата е всички участници да усетят приноса към крайната цел – завършване на състезанието, мотаивацията да бъдеш полезен за екипа си. Тази активност оставя много приятни спомени, сплотява участниците.

Програмата подчертава значението на екипната работа, сътрудничеството и комуникацията.

 

 


ГАЛЕРИЯ: