Сървайвър

Трябва да оцелеем! Креативно и динамично занимание на открито.

 

Има възможност да бъде проведено в горски, планински терен или на плажа. Състои се от изпитания, които изискват точна мисъл, амбиция и креативно мислене. Една изключително полезна за екипа игра.

2 - 3 часа

на Открито

минимум 10 участника

ОПИСАНИЕ:

 

Сървайвър предлага възможността на участниците да се справят по различен начин на ръба на оцеляването – което изисква вземане на бързи решения и изпълнение на задачите за най-кратко време. В началото на програмата участниците се разпределят на племена в които е нужно да изберат своя вожд (водач) и да почетат великият Кинжал, който съхранява Железният светилник.

Всяко племе получава карта на която са отбелязани местата за провеждане на състезанията. Състезанията са еднакви за всички, но племената сами избират как да стигнат до мястото и да се справят с предизвикателствата пред тях. Всяко изпитание е с различна трудност и продължителност, но за определено време. Вожда на племето трябва да избира и да групира участниците от племето в различните изпитания.

 

 


ПОЛЗИ:

 

Екипноста е водещ фактор в това занимание. Целта на играта е всички участници да усетят своя принос – като частица от общата работа която те извършват в компанията която работят.

Сътрудничеството, постоянството и старанието са в основата на постигането на общият резултат.

 

 


ГАЛЕРИЯ: