Каньонинг

Съчетание на различни активности – спускане на рапел, скачане от скала и плуване!

 

Ако никога не сте чували за този тип екстремен спорт и все още се чудите какво е това, каньонигът е съчетание на различни активности. Често го сравнят с рафтинг, но без лодка. В тези активности се включват спускане на рапел, скачане от скала и плуване.

2 - 4 часа

на Открито

10 - 25 участника

ОПИСАНИЕ:

 

На река Влахи – едно неописуемо приключение, изпълнено с адреналин. Река Влахи се крие от пътя водещ до едноименното село, затова до нашата цел – шестте водопада, трябва да повървим пеша. След слизането до първия водопад няма място за връщане назад. Следват спускане с тролей, рапел, скачане във водите на водопадите, спускане по естествена водна пързалка и така докато излезем от последния водопад.

Ако решите да пробвате каньонинг, ние ви предлагаме професионален водач. Съществуват различни програми, чиито организатори познават много добре районите, където се провеждат дейностите. Те подробно ще ви обяснят какво да правите и ще се грижат за вашата безопасност.

Тъй като каньонигът е изискващ спорт, водачите ще ви предоставят и необходимата екипировка – каска, въже, неопрен, спасителна жилетка и катерачния инвентар, който ще ви е нужен за пускане на рапел.

 

 


ПОЛЗИ:

 

Целта на играта е всички участници да усетят адреналина в себе си, екипна работа и зависещи в сигурността един от друг. Сътрудничеството, постоянство и старание са в основата на постигането на общият резултат.

 

 


ГАЛЕРИЯ: