Фирмени партита

Да организираме заедно:

Корпоративни Тематични Събития и Партита!

 

 

С над 15 години опит в индустрията, ние сме горди да работим заедно с разнообразна гама от доволни клиенти. От международни корпорации до професионални индустриални асоциации и организации от публичния сектор, ние предлагаме цялостна програма.

Независимо дали празнувате годишнина на компанията или просто искате да наградите и признаете постиженията на вашите служители, ние предлагаме експертни решения, които ангажират, пленяват и завладяват публиката.

 

Спорт Скилс Ви предлага избор на:

  • Подходящо място за провеждане
  • Концепция за вечерта
  • DJ програма
  • Танцува и музикална група, която да Ви весели
  • Забавми игри, с които да се посмеем от сърце и душа и да стопим ледовете

 

През годините сме организирали много стилове корпоративни партита от церемонии по награждаване през летни партита до екстравагантни тематични събития.

 

 

Основната ни цел при организиране на такъв вид събитие е гостите да успеят да се забавляват заедно в неформална среда, да намерят общи интереси и език, които да улеснят комуникацията им и на работното място.

 

Това, което ни отличава е, че прибавяме към събитието иновативност,креативна тематичност, с перфектна организация, много енергия и страст, тъй като истински се забавляваме заедно с участниците в програмата.

ОЧАКВАМЕ ВИ!