Ново щуро начало!

ЩУРО НОВО НАЧАЛО

Ние от Спорт Скилс сме приключенци и авантюристи по душа. Работата в ивент мениджмънта винаги е била свързана с много емоции, премисляне на ситуации, резервни планове, строга организация, весел екип и до горе натоварена кола :)). Обичаме да виждаме удоволетвореноста на хората, които са ни избрали да бъдем организатори точно на тяхното събитие, това ни носи една особена емоция на спокойствие, че сме си свършили добре и професионално работата си и, че сме оправдали нечие доверие. Помагали сме на много екипи да успеят да се видят в друга светлина, да се сплотят, да бъдат по-отпуснати без костюми и предрасъдаци, защото все пак всички ние сме хора! Имали сме безкрайно забавни моменти с изпълнителни директори цели в кал, в сложна ситуация, в труден за разгадаване ребус с усмивки до ушите.

Да проведеш събитие е всичко друго, но не и лесно. На пръв поглед ние се забавляваме през цялото време, но това ни коства много усилена подготовка. Скромният ни екип се е събирал и в почивни дни да брейнстормва някоя интересна идея от клеиент като например тиймбилдинг на военна тематика – разработваме поне 3 перфектни сценария, които да сме 99.9% сигурни, че няма да ни подведат. Винаги проверяваме терена, чертаем, пишем и мислим.

Ние сме творци.

Нашата работа е също толкова сериозна и отговорна, колкото е работата и на клиентите ни. Ние знаем, че инвестираните средства имат стойност, а ние търгуваме с валутата на емоцията. За всеки тази валута има различна стойност. За нас тя стува много!

Както даваме всичко от себе си за събитията, които правим това е проличало и нашите клиенти се обръщат към нас и за частни събития. Повериха в ръцете ни най-важното в техните животи – а именно децата им. След като успешно проведохме редица занимания от ДЕТСКА ОФИС ЗАНИМАЛНЯ, започна търсенето ни и за частни събития, а именно – Детски рождени дни.

Тогава какъв купон стана!

Обичаме и работата ни с деца, те са толкова умни и забавни! Научихме от тях много неща и всеки път нямахме търпение да дойде следващо събитие, за да доизпипаме детайлите и да се заредим от детските усмивки. Там стойността на валутата емоция е още по-голяма. Ние чрез техните празници създаваме спомени, а те са вечни. Точно за това държим всичко да е супер! Разучихме пазара и подбрахме най-интересните теми, измислихме куп предизвикателства за малчуганите, които вярваме не се предлагат във всяка парти агенция.

Време е да Ви представим нашият нов/стар продукт – Детски рожден ден.

Защо ние ли?

Защото знаем какво правим! И сме много добри!

Поверете усмивката на децата си на нас, нека изживеят супер щур, забавен и приказен рожден ден на открито и закрито за деца на възраст между 6 и 13 години.

А за след рождения ден?…. Очаквайте още изненади от НАС 🙂